OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!


Prvo što uočimo kod neke građevine je njeno pročelje, odnosno fasada. Njen izgled, boja fasade, vrste materijala od kojeg je izrađena, način na koji je oblikovana, uklapanje i prilagodba okolini, sve to utječe na naš prvi dojam o objektu koji gledamo, bez obzira koje je namjene.

Županić graditeljstvo d.o.o. tvrtka je koja posluje na hrvatskom, ali i inozemnom tržištu, od 2002. godine. Njegujući kvalitetu, specijalizirana smo tvrtka za izvođenje sljedećih građevinskih radova:

  • strojno žbukanje
  • strojne glazure
  • izrada svih vrsta fasada
  • adaptacije objekata
  • unutarnje i vanjsko bojanje
  • suha gradnja (knauf i rigips sistemi)

Licencirani smo izvođač za:

  • Baumit
  • Knauf

U novije vrijeme suočeni smo s velikim klimatskim promjenama, stoga klasične fasade od žbuka zamjenjujemo termo toplinskim fasadama. Energetska učinkovitost objekta veoma je važna, kao i zaštita okoliša koju omogućuju termo toplinske fasade. Kako bi što više uštedilo zimi na grijanju, a ljeti na klimatizaciji prostora bitno je dobro izolirati stambeni objekat. Najčešće korišteni, a ujedno i najkvalitetniji termoizolacijski materijali su svakako stiropor i kamena vuna u različitim debljinama, s kvalitetnim završnim slojevima u svim bojama (silikat, akrilat, silikon).

Boje utječu na naše živote i više nego što mislimo. Boja je najuzbudljiviji, najefektniji, a ujedno i najjeftiniji element dekoracije interijera ili eksterijera. Boje mogu utjecati na to hoćemo li u nekoj prostoriji boraviti više ili manje vremena, te kako ćemo se u njoj osjećati, stoga je važno pronaći baš one boje i nijanse koje najbolje odgovaraju nama samima, ali i funkciji tog prostora. Pažljivom i promišljenom primjenom boja svaki se prostor može uljepšati dok će zlouporaba boje upropastiti i najljepšu unutrašnjost ili vanjštinu objekta.

Dugogodišnjim iskustvom i prisustvom na tržištu nastojimo zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe nudeći Vam pritom profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Fasaderski radovi, izrada i popravak fasada posao je fasadera, zato taj posao prepustite stručnjacima.


Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš team - ŽUPANIĆ GRADITELJSTVO